Ytrefilet premium
Annis Pølsemakeri

Ytrefilet premium

kr 113,08
Tidligste levering:
I morgen kl 14:00

Beskrivelse

Våre premium biffer er plukket ut av ekstra fine stykker, basert på marmorering, mørhet og smak.

Ytrefilet sitter som navnet sier på yttersiden av ryggraden. Fileten er jevnt tykk hele veien og er godt egnet både til helsteking i ovn og på grill eller skåret i biffer. Vi anbefaler et stykke på 200-300 gram per person.

Tilberedningstips Før grilling bør ytrefileten pensles med litt olje og krydres med salt og pepper. Grill først fileten på sterk varme i 4-5 minutter på hver side og deretter på indirekte varme under lokk i 30-35 minutter til steketermometeret viser et par grader under ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile ca. 15 minutter før det skjæres opp for servering

Kjernetemperatur ferdig tilbredt: Lite stekt: 55 °C Medium: 60 °C Medium pluss: 65 °C Gjennomstekt: 70 °C

Opprinnelse

Norge

Næringsinformasjon

TBA

Kategori: Kjøtt

Handlekurv