
Entrecôte Txogitxu
Annis Pølsemakeri
Produktbeskrivelse
Beskrivelse
TXOGITXU (uttales cho-gi-chu) er biffer som er plukket ut fra utvalgte gårder i hele Europa. Det skal være eldre melkekyr, 7-10 år gamle med masse fett som er møre og saftige som er oppskriften her.
Det er det baskiske kjøttet som er målestokken til kjøttet. I baskerland skal dyrene bli gjerne 10-15 år gamle, og være gressforet. Da dette har vist seg å være ekstremt godt og det har blitt populært de siste 20årene har produsenten TXOGITXU alliert seg med flere gårder rundt i Europa, siden det ikke vil være mulig å avle opp nok til Europas voksende etterspørsel innenfor regionen i Galicia.
Sjefen selv har over 200 reisedøgn i året, bare på å besøke gårder, leverandører og kunder for å sikre kvaliteten i alle ledd.
Som baskisk kjøtt så skal denne stekes i store stykker, og ikke mer enn Medium Rare!
Kjøttet har en stor omkrets, så tynne skiver anbefales heller ikke.
Opprinnelse
Opprinnelse varierer fra batch til batch innenfor disse landene:
Født i: Tyskland, Østerrike, Polen, Italia.
Slaktet i: Tyskland, Østerrike, Polen, Italia.
Skåret i: Spania
Kategori: Kjøtt
Ingredienser
Storfekjøtt