
Elgkarbonader
Annis Pølsemakeri
Produktbeskrivelse
Annis Elgkarbonader
Et av våre største produkter er Karbonadekaker og Medisterkaker. Vi steker dem for hånd i en stor stekepanne på Annis Pølsemakeri Ringebu, etter de gode gamle oppskriftene vi har brukt i alle år. Elgkjøttet er lokalt fra Ringebu, og kakene er ikke utspedd med storfekjøtt eller svinekjøtt (inneholder svinespekk for mer saftighet). Smaken av elg gjør dem enda mer spennende, og dette er jo virkelig eksklusivt og eksotisk for noen! Skogens konge, til din hverdagsmat.
Karbonadekaker er Husmannskost med stor H! Hva er vel mer tradisjonelt enn dette? Gode karbonader, poteter, brun saus.. Eller karbonade på brødskiva med stekt løk. Perfekt til en rask og enkel middag eller lunsj.
Mengde
Det er 9stk karbonader i hver pakke.
En pakke veier ca 550Gram
Smak
Karbonadene er mildt krydret med hvit pepper. Kakene har en stor andel elgkjøtt som gir en ekstra fin smak.
Konsistens
Karbnonadene er spedd noe, men er fortsatt grove.
Steketips
Et godt tips er å steke den i smør, eller tørrmodnet oksefett. Ha i et par hvitløksfedd og en kvist med timian eller rosmarin.
Serveres med kokte poteter, brun, stekt løk, og brun saus. Eller rett på en brødskive, varm eller kald, med stekt løk på toppen.
Ingredienser
Elgkjøtt, Spekk, Melk, salt, pepper, Muskat