Søk må inneholde minst 2 tegn.
Ingen treff funnet.

Sjekk om vi leverer til din adresse

Leveringstider vil avhenge av valgt postnr.

0000-9999

Postnr er ikke i bruk.

Vi leverer dessverre ikke til dette området for øyeblikket.

lokale butikker

Våre butikker

Det er så mange spennende butikker rundt omkring i Oslo. Butikker med varer du ikke finner noe annet sted. Butikker drevet av engasjerte mennesker som virkelig brenner for produktene og tjenestene de selger.

Da blir det hyggeligere å handle, bedre kvalitet på det som handles, og ikke minst morsommere å drive butikk. Vi ønsker å støtte opp om et variert tilbud av lokale butikker og tjenester, drevet av engasjerte folk i nærmiljøet.

Vi ønsker å gjøre det enklere, for deg som beboere i Oslo, å finne alt det fantastiske som finnes rundt omkring deg i din by. Handlekurven din kan bestå av en ost fra en ostehandel, kjøtt fra en slakter og en fin bukett fra en blomsterhandler. Alt betales sammen og blir levert hjem til deg innen få timer. På sikt skal vi ha både produkter og tjenester på plattformen. Kjøp, utleie og mange forskjellige tjenester. Har du noen tips til hva du synes bør være med på plattformen vår er det bare å ta kontakt!

For å begynne denne reisen har vi samlet noen av de beste i sin nisje på ett sted. Du kan lese mer om hvilke butikker som er på plattformen her.