Scarpetta Pastabar er eid og drevet av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har vi et utall antall år i restaurantbransjen bak oss, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge.
Med grande passione for det italienske kjøkkenet lager vi tradisjonelle retter hver dag, både for salg og til bestilling i restauranten. Ravioli, pici, ragu – for å nevne noe. I delikatesseavdelingen har vi flere forskjellige typer fersklaget pasta og Sicilianske arancini, i tillegg til typiske basisvarer som olivenolje, ost, skinke og oliven.
I første runde byr vi på take-away og levering, men etterhvert blir det både spis her, bestill med deg en matkasse til hyttetur eller et par middager til helgekos – catering, pastakurs, vinsmaking, selskaper og feiringer av de fleste anledninger – mulighetene er mange! Vi bak Scarpetta Pastabar er kompromissløse på kvalitet, utover det er vi så fleksible vi bare kan.
Hjertelig velkommen til oss - i Folketeaterpassasjen.