Logo

Scarpetta Pastabar

Scarpetta Pastabar er eid og drevet av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har vi et utall antall år i restaurantbransjen bak oss, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge. Med grande passione for det italienske kjøkkenet lager vi tradisjonelle retter hver dag, både for salg og til bestilling i restauranten. Ravioli, pici, ragu – for å nevne noe. I delikatesseavdelingen har vi flere forskjellige typer fersklaget pasta og Sicilianske arancini, i tillegg til typiske basisvarer som olivenolje, ost, skinke og oliven. I første runde byr vi på take-away og levering, men etterhvert blir det både spis her, bestill med deg en matkasse til hyttetur eller et par middager til helgekos – catering, pastakurs, vinsmaking, selskaper... Les mer

Kontakt

Spørsmål angående levering kan sendes til AMOI på:

support@amoi.no

Spørsmål angående produkter fra denne butikken kan sendes til:

deli@scarpetta.no

Våre produkter

Antall produkter:
Handlekurv