Grünerløkka brygghus så dagens lys i 2013, og har rukket å bli et av de store håndverksbryggeriene i Norge. Likevel er bryggeriet fremdeles å regne som et veldig lite håndverksbryggeri i en større sammenheng, med sin 1000 liters bryggekjele og totalt åtte gjæringstanker.. Kjetil Johnsen er daglig leder, bryggeriansvarlig og grunnlegger av både pub og bryggeriet. Med en leken tilnærming til ølbrygging brygges det både moderne, utradisjonelle- og klassiske øl. Det er Kjetil sine oppskrifter som brygges i tett samarbeid med Inga. Som altmuligmann har han ansvar for alt fra drift av puben og brygging, til salg og administrasjon. Inga Greve er bryggmester og har full kontroll på hele bryggeprosessen. Inga har utdannelse innen øl og brygging, og er i tillegg sertifisert ølservitør. Med erfaring som kursholder for Ølakademiet har Inga solid erfaring og ulike tilnærminger til øl. Hun er et arbeidsjern og en respektert brygger av kollegaer i bransjen.