Takk! Cookie-innstillingene dine er lagret.

Oslos beste, levert til deg på dagen.

Et bredt utvalg varer fra de beste lokale butikkene, levert til deg på dagen.

Våre produkter

Du kan velge de beste produktene fra hele Oslo, og vi samler dem sammen og leverer dem til deg.

Hidden image placeholder Wilfa "Uniform" kaffekvern uten vekt Hel kylling

Våre butikker

Vi samarbeider med de beste butikkene og produsentene i byen.

Grünerløkka Brygghus Vulkanfisk Ost & Sånt Lokalbrygg.no Sverre Sætre konditori Tim Wendelboe Mølleren Sylvia Estia Catering Åpent Bakeri Råjuice Gioia Annis Pølsemakeri

Våre pakker

I våre pakker finner du forhåndsvalgte sammensetninger av vårt produktsortiment, skreddersydd for ulike anledninger.

De beste i sin nisje

De beste i sin nisje

Det er så mange spennende butikker rundt omkring i Oslo. Butikker med varer du ikke finner noe annet sted. Butikker drevet av engasjerte mennesker som virkelig brenner for produktene og tjenestene de selger.

Da blir det hyggeligere å handle, bedre kvalitet på det som handles, og ikke minst morsommere å drive butikk. Vi ønsker å støtte opp om et variert tilbud av lokale butikker og tjenester, drevet av engasjerte folk i nærmiljøet.

Les mer om våre butikker

Bring sykkelbud

Levert samme dag

Hvorfor vente i flere dager når du kan få varene hjem med en gang?

Vår plattform består av butikker og tjenesteleverandører i Oslo sentrum. Dersom du bor i nærheten og butikkene er åpne når du bestiller, så plukker våre sjåfører opp varene og leverer dem til deg så raskt som mulig. Vil du ikke ha varene med en gang, kan du velge et senere tidspunkt - opptil 6 dager frem i tid.

Les mer om vår levering

Skog og natur

Miljø og bærekraft

For oss er bærekraft en holdning og tankesett. Vi jobber hele tiden for å utvikle AMOI til å bli en miljøvennlig og bærekraftig løsning for alle involverte parter. Vi ser aktivt på FNs 17 bærekraftmål, og vurderer kontinuerlig hvordan AMOI kan bidra til å støtte oppunder disse målene.

Det kan enten være ved å forbedre nåværende deler i tjenesten eller utforske nye verdiforslag.Over tid er vårt mål å ha aktiviteter innenfor hver og en av FNs bærekraftsmål.

Les mer om bærekraft