Bestill det beste byen har å by på

Verv en venn

Kjenner du noen som ville likt å få byens beste levert på døra? For hver person du verver som handler hos oss, får du en gratis leveranse.

Verv en venn her

Se det fantastiske utvalget av Hafjell Slakteris produkter

Ser her

Lillehammer Kaffebrenneri

Kaffe av ypperste kvalitet!

Hei Lillehammer!

AMOI lanserer i Lillehammer, og i første omgangen satser vi på lokalmat.

Les mer om AMOI

Kjøp gavekort!

Gi en spesiell gave til venner, kolleger eller familie.

Kjøp nå

Butikker

Hafjell Slakteri

For oss som jobber i Hafjell Slakteri er dyrevelferd, engasjement, respekt for slaktedyrene og en renslig slakteprosess viktig. Dette for og sikre deg som forbruker, produsent eller kunde et så unikt ...

Les mer

Døla Mat

Her hos Dølamat lager vi all mat fra bunnen av, og vi har fokus på å benytte gode lokale råvarer i maten vår. Vi har en kantine i Industrigata 50 i Lillehammer som er åpen for alle, hverdager mellom 0...

Les mer

De beste i sin nisje

Det finnes så mange spennende butikker, produsenter og tjenester rundt om i Norge, som AMOI tilgjengeliggjør for deg helt hjem på en enkel måte. Bedrifter drevet av engasjerte og kunnskapsrike mennesker som virkelig brenner for det de produserer og tilbyr.

Les mer om våre partnere

Fleksibel og rimelig leveranse

Vi plukker opp varene dine fra de butikkene du har handlet hos. Så leverer vi dem til adressen du har oppgitt og til avtalt tid, med forbehold om at adressen er i vårt leveringsområde.

Er du i Lillehammer, kan vi også levere til pakke-boks hvis du vil.

Les mer om vår levering

Miljø og bærekraft

Bærekraft er en holdning og tankesett. Vi jobber hele tiden for å utvikle AMOI til å bli en miljøvennlig og bærekraftig tjeneste for alle involverte parter. Vi jobber aktivt med FNs 17 bærekraftmål, og vurderer kontinuerlig hvordan AMOI kan bidra til å støtte oppunder disse målene.

Les mer om bærekraft
Handlekurv