Gratis frakt!

For å feire at vi nå har landsdekkende levering, spanderer vi frakten!

Varene du elsker levert hjem hvor enn du er

Kjøp gavekort!

Gi en spesiell gave til venner, kolleger eller familie.

Kjøp nå

Verv en venn

Kjenner du noen som ville likt å få byens beste levert på døra? For hver person du verver som handler hos oss, får du en gratis leveranse.

Verv en venn her

Hils på MAMAGOTO!

MAMAGOTO importerer matvarer fra Japan som passer til nordiske råvarer og livsstil. De eksklusive matvarene som den japanske naturen har skapt og modnet kan løfte matopplevelsen hjemme til et annet nivå.

Levert hjem til deg samlet i én pakke

Et øye for bærekraft og kvalitet

De beste butikkene håndplukket for deg

Hurtig levering, med kun 1 dag i flere byområder

De beste i sin nisje

Det finnes så mange spennende butikker, produsenter og tjenester rundt om i Norge, som AMOI tilgjengeliggjør for deg helt hjem på en enkel måte. Bedrifter drevet av engasjerte og kunnskapsrike mennesker som virkelig brenner for det de produserer og tilbyr.

Les mer om våre partnere

Fleksibel og rimelig leveranse

Vi plukker opp varene dine fra de butikkene du har handlet hos. Så leverer vi dem til adressen du har oppgitt og til avtalt tid, med forbehold om at adressen er i vårt leveringsområde.

Er du i Lillehammer, kan vi også levere til pakke-boks hvis du vil.

Les mer om vår levering

Miljø og bærekraft

Bærekraft er en holdning og tankesett. Vi jobber hele tiden for å utvikle AMOI til å bli en miljøvennlig og bærekraftig tjeneste for alle involverte parter. Vi jobber aktivt med FNs 17 bærekraftmål, og vurderer kontinuerlig hvordan AMOI kan bidra til å støtte oppunder disse målene.

Les mer om bærekraft
Handlekurv