Til forsiden

Bli en av våre partnerbutikker

AMOI er en ny nett-tjeneste som tilgjengeliggjør virksomheten din for folk som bor i byen og sitt nærområdet. Vi ønsker å gjøre det lett for kunder å velge produkter og tjenester på tvers av bedrifter, og samle alt i en enkelt bestilling som både leveres og betales sammen. På den måten åpner vi opp for å skape nye synergier mellom produkt- og tjenesteleverandører.

Dine produkter og tjenester vil enkelt kunne vises frem i helt nye sammenhenger. La oss si du spesialiserer deg på sjokolade. På vår plattform vil du da kunne presentere varene dine sammen med for eksempel blomster, dekorative fat, smykker, levende musikk eller teaterbilletter. Mulighetene er uendelige. Det blir lettere for deg å vise alt dine produkter kan brukes til og kjøpes sammen med, samtidig som det blir enklere for kjøpere å skaffe interessante sammensetninger av varer og tjenester.

Vi legger opp til at våre partnerbutikker spiller hverandre gode ved å finne interessante sammensetninger av varer.

Vi er i begynnelsen av en spennende reise, og ønsker på sikt å vise frem alt Oslo har å tilby av varer og tjenester. Vi er i begynnelsen av en spennende reise, og ønsker på sikt å vise frem alt byen og sitt nærområde har å tilby av varer og tjenester. Bare ta kontakt, så ser vi hvordan AMOI og din virksomhet kan samarbeide. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Andre ideer til samarbeid?

Hvis du har andre ideer eller tanker om mulig samarbeide er du også velkommen til å ta kontakt, så utforsker vi om det finns muligheter for et partnerskap.

Kontaktinfo: partner@amoi.no

Handlekurv