Om oss

Det finnes mye spennende og variert av butikker, produsenter og tjenester i ditt nærmiljø. Hvorfor bestille varer fra et lager langt unna, når det finnes så mange butikker lokalt som kan levere ferskere, mer spennende og varierte varer?

AMOIs mål er å gjøre hverdagen enklere for deg som kunde, samtidig som vi styrker den lokale konkurranseevnen hos våre partnere. Enkelthet, brukerfokus, bærekraft og urban utvikling i en og samme pakke.

AMOI er en plattform som ønsker å vise frem det beste byen har å by på.

Vi ønsker å bevare det flotte varierte lokale produkt- og tjeneste- tilbudet som finnes idag.

Vi ønsker å inspirere deg, gi deg ideer til hva du kan ha til middag i kveld, til hvordan du kan pynte bordet, lese i helgen. Et sted der kunder lett kan dele anbefalinger med alle de kjenner. En markedsplass der man velger alt man måtte ønske, fra så mange butikker man vil, og betaler kun én gang, samt få varene levert sammen.

Produkter til salgs, utleie, ulike tjenester, alt som byen og sitt nærområde har å by på ønsker vi å vise frem på AMOI. Du kan bestille det du trenger og fra så mange butikker du vil. Hele fest-middagen, for eksempel; fisk til forretten fra en fiskehandler, kjøtt fra en slakter, ost fra en oste-spesialist - alt i en og samme bestilling levert sammen, rett hjem til deg når du ønsker det.

Hvem står bak AMOI?

AMOI er 100 % eid av Posten Norge AS som har etablert et eget dedikert team til å kontinuerlig videreutvikle løsningen i takt med markedsbehov.

Handlekurv