Om oss

Er du klar over hvor mye spennende og variert som finnes av butikker og produkter i ditt nærmiljø? Hvorfor bestille varer fra et lager langt unna, når det finnes så mange butikker lokalt som kan levere ferskere, mer spennende og varierte varer med en gang? Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for forbruker og forretninger samtidig som vi styrker den lokale konkurranseevnen hos våre partnere. Enkelthet, brukerfokus, bærekraft og urban utvikling i en og samme pakke.

AMOI er en plattform som ønsker å vise frem det beste byen har å by på. Vi ønsker å bevare det flotte varierte lokale produkt- og tjeneste- tilbudet som finnes idag. Vi ønsker å inspirere deg, gi deg ideer til hva du kan ha til middag i kveld, til hvordan du kan pynte bordet, til hva du kan ha på deg. Et sted der kunder lett kan dele anbefalinger med alle de kjenner. En markedsplass der man velger alt man måtte ønske, fra så mange butikker man vil, også betaler man én gang, og får varene levert sammen.

Produkter til salgs, utleie, ulike tjenester, alt som byen har å by på ønsker vi å vise frem i vår løsning. Og du kan bestille alt du trenger, fra så mange butikker du vil. Hele fest-middagen for eksempel; fisk til forretten fra en fiskehandler, kjøtt fra en slakter, ost fra en oste-spesialist - alt i en og samme bestilling levert sammen, rett hjem til deg når du ønsker det.

Vi har så vidt begynt, og gleder oss masse til tiden fremover. Hvis du har forslag til hvordan vi kan bli bedre – bare ta kontakt! Denne løsningen blir så bra som vi gjør den, tilsammen. Hvis du har en god ide, send den til feedback@amoi.no så vil vi svare så raskt som mulig.

Hvem står bak AMOI?

AMOI er 100 % eid av Posten Norge AS som har etablert et eget dedikert team til å kontinuerlig videreutvikle løsningen i takt med markedsbehov.